Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Svenska företag i Spanien – Register

svenska företag i spanien

Välkommen till Svenskar i Spanien och vår avdelning för Svenska företag i Spanien där vi samlar era företag i ett register där ni blir enkla att hitta och länka till vid rekommendationer eller för kunder som söker efter era kontaktuppgifter.

Svenska företag i Spanien behöver mer stöd nu än någonsin tidigare, pandemin har slagit hårt mot de flesta branscher och av egen erfarenhet har det varit svårt, till näst intill omöjligt att söka om ekonomiskt stöd för sin verksamhet. Med detta sagt så vill jag även påminna er om att stötta era spanska grannar och företag genom att handla och nyttja lokala tjänster istället för att gå till större kedjor eller företag även om de kan vara något billigare.

Några typer av företag som är populära: Svenska Matbutiker, Svenska Mäklare, Svenska hantverkare, Svenska uthyrningsföretag, Svenska researrangörer, Svenska konsulat och ambassad.

För att bli en del av vårat företagsregister så behöver ni enbart fylla i kontaktformuläret nedan så läggs ni till. Även privatpersoner är välkomna att dela med sig av sina favorit företag i Spanien med svenska ägare.

Att vara med i vårat företagsregister kostar ingenting och kommer alltid att vara gratis, även egenföretagare är välkomna att registrera sig för att synas med sina tjänster.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *