Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Livesändning – finns ens det ordet?

svenskarispanien

Livesändning – finns ens det ordet? Jag använder det i alla fall flera gånger i veckan så jag hoppas det. Det har för mig blivit ett sätt att nå ut till er alla er där hemma oavsett var ni befinner er, i kalla Norden eller här nere i Spanien (vi är ju också begränsade i vår rörlighet). På detta sätt kan man få lite bättre uppfattning av bostaden samt närområdet.

Det är ett roligt och bra sätt tycker jag, men som tyvärr inte alltid blir som jag vill. Tekniken är inte alltid min vän och ibland hamnar jag på sniskan – varför har jag ingen aning om då jag gör likadant varje gång (tror jag -haha). Men det är sånt som sker när man kör live, det går att redigera efteråt. Jag har nog gjort ett 40-tal visningar sen tidigt i våras och alla finns samlade på min Facebook sida, Bostad Spanien och på vår hemsida https://www.homenetspain.com/sv/blogg .

Förutom fina bostäder så har jag intervjuat lite kunder till mig och det är också väldigt kul. Ett av de mest sedda klippen är med familjen Utterberg som köpte ett hus mitt under lock down som de inte ens kunde besöka innan tillträde – modig familj från Gävle som flyttat hit med 2 barn som nu går i Svenska skolan i Fuengirola. Man kan följa dem på Instagram om hur de följde sin dröm om att bo i Spanien, fantastiskt roligt att se deras utveckling av huset som var i stort behov av renovering och hur fint de verkar trivas.

Sen har jag också träffat och intervjuat Charlotta Hallberg på advokatfirman Martinez Echevarria. Hon tillsammans med sina duktiga advokatkollegor är till stor hjälp för mig och mina kunder, faktiskt helt avgörande i många fall. Det ställer upp och fixar med allt som behövs för att kunna genomföra köpet – utom förstås pengar som Charlotta brukar säga.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *