Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bostadsmarknaden skiljer sig mycket ifrån vad man är van vid som svensk

Bostadsmarknaden skiljer sig mycket ifrån vad man är van vid som svensk

Ännu en hektisk vecka har passerat på underbara Costa del Sol, med mycket kunder och roliga visningar, men en del har varit mycket röriga………Så jag måste bara poängterar vikten
av att DU som köpare inte har för många mäklare igång – helst bara en och då gärna mig😉

Bostadsmarknaden skiljer sig mycket ifrån vad man är van vid som svensk – här jobbar vi mäklare för dig som köpande kund och vi tar INGET betalt för att hjälpa dig att hitta det du söker. Vår lön betalas av säljaren och DU får INTE ett bättre pris om du går direkt till promotorn eller söker själv på nätet och kontaktar, vad du tror kanske är, säljaren. Priserna är de samma oavsett och principen bygger på att vi mäklare samarbetar och delar på ersättningen vi får från säljaren.

Självklart ska inte detta hindra dig från att söka efter bostäder själv på olika websidor (av skiftande kvalitet). Väldigt ofta är de duktiga på att lägga upp nya annonser men inte lika bra på att ta bort det som blivit sålt. Hittar du något du tycker om och vill veta mera om så skicka en länk till den mäklaren du har valt ut att jobba med, be INTE om mer information från promotorn, då du blir registrerad som deras kund och vi kan inte hjälpa dig lika enkelt och bra då.

Mitt jobb som mäklare på Costa del Sol bygger på goda kontakter med andra mäklare, ofta lokala spanska, men så klart har jag ett nära samarbete med alla – vi håller ihop för att hjälpa dig som kund!

Sen behövs en mycket god lokal kännedom och inte minst mycket viktigt, förmågan att förstå och se just DITT behov/önskemål. Min erfarenhet är att majoriteten inte riktigt vet vad de vill ha. Så vill du ha hjälp/guidning om vad som skulle kunna passa dig beroende på hur du lever, vad du tycker om och prioriterar så vänd dig till oss som kan kusten. Jag har bott och arbetat här i snart 12 år, så jag har bra koll på de olika områdena, från Nerja till Estepona. Välkommen att kontakta mig!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *